Charagons

Hundecenter

Faciliteter

Skoven

2,5 Ha indhegnet skov med stier og en lysning med et lille halvtag. Perfekt til træning af indkald, rundering, søge genstand eller til en skøn pause i skovens dybe stillero. Jeres næste hvalpe/trænings-træk kunne fint være i Skoven. Skoven er aflåst for at sikre at man er alene eller kun møder dem, man selv har inviteret med.

Priser og booking

Book Skoven i 60 min. for 40kr. pr. Husstand fra og med 1/1 2024

Marken

1 Ha indhegnet mark med stier, blomster af forskellige art og et lille område med balance-redskaber og tunneler. På Marken kan du træne indkald eller give hunden fri. Der må graves efter mus, på nær på stier og ved balance-redskaberne.

Priser og booking

Book Marken i 30 min. for 25kr pr. Husstand

Banen

Måler ca. 65X70m og er indhegnet. Der må ikke luftet hund på Banen, dette skal ske på Marken, som er inkl. I bookinger af Banen.

Vi afholder udendørs stævner på Banen flere gange årligt, så hold øje med vores Aktivitets-oversigt.

Priser og booking

1 times booking af Banen for max 2 hundefører koster 75kr. og er inkl. bookingen af Marken. Hvis I er flere end 2 personer der booker Banen, koster det 20 kr. pr. halve time I træner (det er lejen for Marken, når I er flere end 2).

Hundesvømmehallen

Under opførelse er vores Hundesvømmehal, der måler 13x3m og kommer til at stå med ca. 21 grader varmt vand. Vandet renses via saltvandsfiltrer, hvorved vi undgår klor tilsætning.

Hallen er konstrueret således at du som hundefører ikke skal svabe gulv, tørre af efter dig eller tømme filtrer. Hallen afvander sig selv og genbruger evt. spildt vand. Derfor må du kun benytte rene sko/støvler inde i selve bassin-området – så du skal altså have støvler med, som du ikke først vandrer ned på Marken med for at lufte hunden godt af inden adgang til hallen.

Priser og booking

1. gangs/intro og svømmehjælp fra instruktør koster 275kr. for 1. hund og 40kr. for hver ekstra hund. Intro timen giver jer brug af hallen i 1 time.

En efterfølgende booket selv-svømning har en varighed på 30min.

1 selv-svømmetid koster 80kr. for 1. hund og 20 kr. pr. ekstra hund fra samme husstand.

10 turs kort for 1 hund: 750 kr.

10 turs kort for 2 hunde: 950 kr. (Gælder kun hundeejer med flere hunde)

Info

Luftning af hunden inden svømning er ekstremt vigtigt, så det skal du altid have sat tid af til når du ankommer til en svømmetid.

Der er svømmeveste og legetøj i hallen. Hvis din hund ødelægger vores legetøj, skal du købe det den har ødelagt. Så tag gerne dine egne sager med til din hund. 

Huske selv håndklæde, tørt tøj og et par rene gummistøvler til brug i basinområdet, hvor vandspild genbruges og derfor ikke skal forurenes af jordfyldt fodtøj.

Der er Blower til rådighed, til brug udenfor hallen efter svømningen.

Første gang i skal svømme skal I aftale tiden med os, der guider jer igennem brugen af hallen, så I forhåbentlig hurtigt bliver ”selvsvømmere”, der fremover selv booker sig ind efter ønske og klarer sig selv i hallen uden instruktør-hjælp.

Der er toilet til rådighed, adgang fra lokalet mellem svømmehallen og Parkour-hallen.

Den store hal

Måler 20X30m er isoleret men ikke opvarmet. Hallen er kølig om sommeren og ikke isnende om vinteren, men have altid rent fodtøj med og evt. strikstrømper til når du er i hallen, og tag skiftesko med, så du kan lufte hunden på Marken.

Hunden må ikke besørge i hallen, skulle dette ske – koster det dig 75kr. og du skal straks få markeret området med det blå køkkenrulle der står ved hal-indgangen. Tis er nemlig ikke til at se, hvis du ikke markerer stedet straks skaden er sket. Hvis du ikke markerer stedet, er der kun dine strømpesokker til at finde ”gerningsstedet” igen, så marker med det fra den blå rulle og efter optørring sprayes området.

Vi holder ugentlige træningshold, enetimer, kurser og konkurrencer i hallen, så mere herom i kalenderen.

Priser og booking

Den lille hal

Måler 8x20m og er udstyrer med flere balance samt styrke/kropskontrol-redskaber.

Parkour-redskaberne/banen kan du blive introduceret til, ved at kontakte os for en intro-time.

Intro-time er en enetime og koster 400kr. Du kan inviterer 1 hundefører med for 75kr. ekstra.

Priser og booking

Efterfølgende leje af den lille hal koster 75kr pr. time.

Max 2 hundefører. Ekstra hundefører koster 75kr.

Eneundervisning.

Første time: 400kr.

Efterfølgende time: 275kr.

Booking