Ordensregler:


* Luft din hund godt af inden du går i Hallen, sammel op efter den, og benyt affaldsbeholdere.


*Hvis din hund besørger i hallen.

Du skal holde så meget øje med din hund at den IKKE får mulighed for at besørge inde.

Sørg for at din hund har tisset af inden I går i Hallen og luft hellere en gang for meget undervejs i træningen, fremfor at risikere uheld på underlaget.

Skulle uheldet være ude, så er det vigtigt at du straks markerer stedet med et stykke papir, så start med at tage et stykke papir i lommen inden du starter din træningen. Papiret lægges så "på gerningsstedet" så du kan gå efter mere papir, som du stamper grundigt på på stedet, til sidst sprayer du væsken på stedet - Sprayflasken og papir rullen forefindes i begge haller.

Tis kan man nemlig ikke ses efterfølgende, hvorfor du IKKE må forlade sted, før du har marketet stedet.

Sker der alligevel uheld på gulvtæppet, skal der straks tørres op og sprayes med rengøringsspray. Der er rengøringsting i reolen hallen.


* Skift dine udendørs sko om til et par rene indendørssko, så snart du er kommet ind i hallen eller inden.


* Sørg for at have håndklæde under en evt. vandskål, fyld ikke skålen og sæt ikke skålen så hunden kan vælte den. Giv evt. din hund vand udenfor hallen.


* Hold hunden i snor/under fuld kontrol på hele martriklen.

OBS gårdspladsen er ikke hegnet af og bilerne på Kestrupvej kører stærkt.


* Luft af samme grund ikke hunden langs landevejen, brug i stedet "Marken" eller de grønne areler rundt om på grunden. Tis venligst ikke op af hallen.


*Benyt altid den udkørsel, der ligger længst væk fra stuehuset, den har det bedste udsyn, når du skal ud på vejen igen.


* Sørg for at din hund forlader hallen, Marken, Skoven og Badet, når din bookning er slut, med mindre andet er aftalt med næste booker.


* WC findes i lokalet ved Hundesvømmehallen, brug døren i hjørnet.


* Man har ikke adgang til faciliteten før ens booking starter og ligeledes skal man have forladt faciliteten inden ens booking slutter.


* Ved afmelding af sin booking, gøres dette snarest muligt - meldes tiden af mindre end 24 timer inden bookningen koster det det fulde beløb for faciliteten.


* Betaling kontant eller via MobilePay til nr. 799612.


* Der er Spring, felt, kegler, næsepr.pinde, target-måtter, klikker, lidt forskellige apporter samt Rally skilte og holdere til fri afbenyttelse.


* Der er trådhegn/hvalpe hegn til fri afbenyttelse og hunden kan i den lille hal ligeledes bindes til de vandrette rør langs væggen.


* Du må gerne sætte eget bur ind i hallen, hvis du bruger sådanne.


* Da vi har så mange muligheder for at hunden kan sættes af i hallen, accepterer vi heller ikke hunde i for varme/tillukkede biler. Skal hunden opholde sig i bilen, skal hunden være forsvarligt fastspændt eller lukket inde, så vinduer eller døre på bilen kan være åbne.