2017 blev et begivenhedsrigt år.

Foruden at jeg er flyttet til Fredericia i et lille parcelhus, fået masser af nye venner, gode naboer og let adgang til skov, strand og "stor"byens mange koncert/teater og restaurenter ja så har året også været et forrygende år på hundefronten.


Charlie blev Dansk Champion på Klubudstillingen i Hasmark i Juni, nøjagtig ét år efter han fik sit første CERT nemlig på Hasmark klubudstillingen 2016 og første gang han stilte op i Champion klassen vandt han klassen (af 3) og fik sit første KlubCERT.

Charlie er ekstremt arbejdsivrig, han elsker at vise hvad han kan og elsker at træne lydighed og lave sjove triks.

Han har startet i Rally Expert klassen en del gange, han bliver nemlig meget let for ivrig og giver hals hver gang han får en kommando, og så kan han jo ikke så nemt høre hvad kommandoen nu var ;o) Men det lykkedes os i 2017 at få 3 CERTER og dermed blev han Dansk Rally Lydigheds Champion i 2017.

Charlie er den eneste berner i DK der er blevet både Udstillings Champion og Rally Champion.

Lidt af Charlies u-koncentration skyldes også at han har parret 3 tæver i 2017, den ene gik tom, Charlie var 3. han der forsøgte at gøre hende gravid, men forgæves.

De øvrige 2 tæver fik hver 2 velykkede, naturlige parringer - Charlie er rigtig sød ved tæverne, de er forelskede i ham også efter de igen er ude af løbetiden.

Cassiopeia (Kaldes Maggie) fra Viborg fødte d. 14/6, 13 hvalpe i naturlig fødsel, dog var 4 dødfødte, da fødslen tog lang tid for Maggie. Men 9 velskabte og friske hvalpe blev det til. 6 hanner og 3 tæver.

Kronby´s Daisy fra Skovlunde fødte d. 13/7, 6 hvalpe i naturlig fødsel, 2 hanner og 4 tæver.

Jeg nyder MEGA meget at hilse på Charlies hvalpe, "kærester" og deres familier selvfølgelig ;o) når vi kommer rundt i landet eller de kommer forbi Fredericia. 9 af Charlies hvalpe deltog i Juleudstillingen i Strib i nov. Én fik Lovende resten fik Særdeles Lovende og pigerne Asta og Astrid fra Daisy-Kuldet blev endda pladceret som 2. og 3. vinder ud af 9 tæve-babyer. Jeg er så MEGA stolt af dem alle sammen.


Min søde og "aldrig" frække Aragon, er Charlie´s hvalp fra 1. Kuld med Aslaug´s Pinja. Pinja fødte d. 31/7 2015, 4 hanner, sidste han desværre via kejsersnit.

Jeg faldt for Aragon, hans udstråling og da han virkede ekstremt initiativrig og selvsikker, hvilket han også er.

Aragon er en fantastisk berner at arbejde med på Lydighedsbanerne, han vil så gerne deltage og i 2017 er han gået fra at starte Rally Begynder i maj mdr. og har sluttet året af med at tage sine 3 Expert CERTER hjem, så han blev i nov. Dansk Rally Lydigheds Champion, som den yngste berner i DK der har opnået den titel (2 år og 4 mdr. gammel).